LLENGUA 3 ESO VIA  2022

LLENGUA 3 ESO VIA 2022

Editorial:
ANDANA EDICIONS
Año de edición:
Materia
Libros de texto y cuadernos
ISBN:
978-84-18762-31-4
Páginas:
232
41,55 €
IVA incluido
Sin stock

Via ESO 3 és el llibre de tercer de secundària d'Andana Editorial per a l'assignatura de Valencià: Llengua i Literatura.

Via ESO és un projecte que té com a objectiu no solament formar, sinó, a més, fer parlants i fomentar actituds positives cap al valencià.

Es tracta d'oferir les eines adequades per educar en el respecte cap a la diversitat lingüística, social i cultural i el compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Amb aquest objectiu, Via ESO proposa una metodologia activa i innovadora. A partir de situacions aprenentatge, de contextos reals, proposem un aprenentatge competencial, transversal i interdisciplinari.

Oferim activitats dinàmiques, motivadores, entretingudes, pròximes a l'alumnat i molt variades perquè l'alumnat puga aprendre i, alhora, fer seua la llengua.

Combinem activitats diverses, inclusives,que es poden fer de forma individual, en parella i en grup, entre una bateria molt extensa d'activitats multimodals, que donen una visió viva, actual i moderna de la llengua.
Els continguts s'han elaborat i estructurat per garantir a tot l'alumnat l'adquisició dels sabers bàsics.