L'OS I EL MURMURI DEL VENT

L'OS I EL MURMURI DEL VENT

Editorial:
JUVENTUD
Año de edición:
Materia
Sección Infantil y Juvenil
ISBN:
978-84-261-4760-8
Páginas:
72
Colección:
viajes y expediciones
17,00 €
IVA incluido
No disponible: Consultar

L’Os viu en una bonica casa. Té bons amics i una vida ben dolça. Tot això abans de la gran revelació. Abans que tot canviés i l’Os sentís que aquell no era el seu lloc. Un dia, el murmuri dels arbres li va dir que l’hora de marxar. L’Os es va agafar el farcell i va emprendre un llarg viatge.

L’Os té tot allò que qualsevol somiaria per ser feliç: amics, una bonica casa, una vida sense preocupacions... Però un dia té una gran revelació i se n’adona que ha de marxar. L’Os emprèn una aventura sense rumb per trobar-se a ell mateix.
Una joia plena de sensibilitat i poesia sobre el viatge iniciàtic d’un os que aparentment tenia tot el que necessitava per a ser feliç. Deixar enrere tot allò que coneixem i endinsar-nos en allò que ens fa ens pot dur a llops inesperats i donar-nos una gran recompensa. Un àlbum que inspirarà a tots els seus lectors. Un nou llibre amb el característic estil de Marianne Dubuc, la premiada il·lustradora canadenca que sap emocionar amb les seves senzilles, però poderoses, històries.

Otros libros del autor