L'ALTRE JO

L'ALTRE JO

Editorial:
BRIEF
Año de edición:
Materia
Sección Infantil y Juvenil
ISBN:
978-84-15204-63-3
Páginas:
110
Colección:
SOBRE RODES
9,00 €
IVA incluido
No disponible: Consultar

Quantes cares té l'assetjament físic i psicològic? A quantes persones es pot fer mal sense saber-ho? Com es pot superar? A qui demanar ajuda?
Totes aquestes qüestions, de manera conscient o inconscient, se les planteja Naiara, una xica de dotze anys que pateix bullying per part dels companys. Davant la incapacitat d'enfrontar-se als abusadors i a causa de les amenaces que li impedeixen acusar-los, Naiara descarrega la ràbia contra la mare i la seua germana i comença a adoptar una personalitat que cada vegada s'acosta més a tots els comportaments que rebutja.
Com aconseguirà eixir d'aquest cercle viciós? Aconseguirà ser ella mateixa per molt que li coste tornar a sentir-se segura i respectada?
L'altre jo ens ofereix un relat sensible i realista, escrit en primera persona, on la protagonista se submergeix en l'escriptura per a aprofundir en les circumstàncies que l'envolten, els desitjos, les dificultats per a aconseguir-los i el camí per a assolir que els somnis, algun dia, puguen convertir-se en realitat.