HISTÒRIA PER A NENS - ELS VIKINGS

HISTÒRIA PER A NENS - ELS VIKINGS. LLIBRE DELS VIKINGS EN CATALÀ AMB ACUDITS! LLIBRES PER A NENS I NENES A PARTIR D

Editorial:
EL PIRATA EDICIONES
Año de edición:
ISBN:
978-84-17207-81-6
Páginas:
108
11,95 €
IVA incluido
No disponible: Consultar

Aquest és el segon volum de la col·lecció «Història per a nens», ideal per aprendre història de manera amena i divertida. El text està acompanyat de simpàtiques il·lustracions i bromes visuals que ajuden els nens i les nenes a comprendre millor els fets històrics que es narren.


Descobreix qui van ser els vikings, els seus grans personatges, la seva religió, com eren els seus poblats, com construïen els seus famosos vaixells de guerra i tots els fets històrics més remarcables.


Els vikings van dominar el nord d'Europa durant segles, van viatjar al continent americà molt abans que Colom i van ser temuts i admirats per totes les civilitzacions que els rodejaven. Des del seu primer atac a Anglaterra fins a la fundació d'Islàndia i Groenlàndia, descobreix com aquest poble ferotge de conqueridors i saquejadors va arribar a convertir-se en un dels més famosos de l'edat mitjana. Coneix Ragnar Lodbrok, Èric el Roig, la reina guerrera Lagertha i un munt de figures històriques que van forjar la civilització escandinava a través de grans batalles i conquestes.


Si voleu conèixer més coses sobre civilitzacions antigues, i aquest cop amb llibres de ficció, no dubteu a llegir la col·lecció «Els Exploradors del Temps». 
Llibres de la col·lecció «Història per a nens»:1) Roma
2) Els vikings
3) Els grecs
4) Els inques i els rapa nuis de l'illa de Pasqua
5) Els natius dels Estats Units, Canadà i Groenlàndia
6) Els samurais
Més títols properament. Consulta la web de l'editorial per a veure la seva data de publicació.

Otros libros del autor