BARCELONA. UNA BIOGRAFIA

BARCELONA. UNA BIOGRAFIA. UNA BIOGRAFIA

Editorial:
62 EDICIONS
Año de edición:
ISBN:
978-84-297-7558-7
Páginas:
896
28,90 €
IVA incluido
No disponible: Consultar

La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l’any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit  innovador (la Nova York europea) i  per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d’història i del dia a dia dels seus successius habitants. 
Els somnis i ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se a les noves circumstàncies i reinventant-la en cada època.
Barcelona. Una biografia dóna compte d’aquest flux dinàmic del temps i de la història. La crònica d’una ciutat, la seva història a través del temps com un organisme viu en continua evolució. L’èpica d’una ciutat a la vora del Mediterrani que s’ha forjat amb comtes, guerrers o reis i amb manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena.
Entre el passat i el present, atenent als episodis més esplendorosos i coneguts de la història, però també als grans buits i silencis, Barcelona.  Una biografia és un llibre imprescindible per a qualsevol lector que visqui o senti curiositat per la forja d’una ciutat emblemàtica.

Otros libros del autor

 • EL PRIMER CAPITÀ
  Titulo del libro
  EL PRIMER CAPITÀ
  CALPENA, ENRIC
  62 EDICIONS
  No disponible: Consultar

  10,95 €

 • MEMORIA DE SANGRE
  Titulo del libro
  MEMORIA DE SANGRE
  CALPENA, ENRIC
  EDICIONES B
  No disponible: Consultar

  5,95 €